Over mij

Over mij

Er is een grote kans dat u op dit blog terecht komt omdat u opzoek bent naar informatie over een beursgenoteerd bedrijf. Het is mij een genoegen om via mijn bevindingen, analyses of ideeën u op een of andere manier te kunnen helpen. Dit blog is een plek waar iedereen kan leren van mijn ervaringen met dividendbeleggen.

Ik gebruik mijn blog voornamelijk als logboek voor mijn beleggingen. Hierdoor kan ik later terugkijken en zien waarom ik aandelen in een bedrijf heb gekocht. En daardoor hopelijk leren van mijn fouten,

De bedragen en aandelen die u hier voorbij ziet komen zijn echt geld en de aandelen in de portefeuille zijn ook echt in mijn bezit. Ik investeer maandelijks een vast bedrag. Dit is geld aan het einde van de maand overblijft nadat alle rekeningen zijn betaald. Het is dus niet zo dat ik miljonair ben of een grote erfenis heb gehad. In tegendeel, ik lijk qua inkomen meer op Jan Modaal. Dit is niet de enige gelijkenis trouwens; net als Jan Modaal heb ook ik een vrouw, twee kinderen, een koophuis en een vaste baan.

De bedrijven waarin ik geïnvesteerd heb betalen mij dividend uit. Omdat de portefeuille nog in de opbouwfase zit wordt het dividend herbelegd. In de toekomst wordt dit een mooie aanvulling op mijn inkomen.

Aarzel niet om uw feedback of eventuele correcties als reactie onder één van mijn berichten te plaatsen. Bedankt!